Vardia – årets försäkringsbolag 2012

Funderar du på att teckna ny bilförsäkring? Då borde du ge Vardia Försäkring en chans. Vardia startade sin verksamhet så sent som 2011 och redan efter ett år uppgick omsättningen till 100 miljoner kronor. 2012 blev de utnämnda till årets försäkringsbolag av Insurance Adwards.

Årets försäkringsbolag 2012Fördelarna med Vardias bilförsäkring är många. Du kan påverka kostnaden för månadspremien genom att bestämma din egen självrisk. Du har alltid 14 dagars öppet köp samt tillgång till assistans dygnet runt om olyckan skulle vara framme. Du slipper att stå för självrisken vid inbrott om du har larm. Detsamma gäller om bilen blir stulen trots att du har elektronisk startspärr. Det kanske bästa av allt är du får 20 procent rabatt på bilförsäkringen om du också teknar villa- och/eller hemförsäkring.

Så får du en billigare bilförsäkring

  • Det är dock inte bara Vardia som förfogar över prisvärda bilförsäkringar, utan det finns gott om aktörer som du bör ta en titt på. För att din bilförsäkring ska bli så billig som möjligt bör du ha ett par punkter i åtanke.
  • När du tecknar bilförsäkring får du fylla i hur långt du kör varje år. Försök att vara så exakt so möjligt, för längre körsträcka innebär också högre försäkringspremie.
  • Skippa onödiga tilläggsförsäkringar. Om du inte är helt beroende av bilen är det kanske inte motiverat med hyrbilsskydd. Hyrbilstillägget står till tjänst om din bil skulle hamna på verkstad efter t.ex. en trafikolycka.
  • Om du har möjlighet att parkera din bil i ett garage eller liknande ska du se till att göra det. Minskad stöldrisk innebär också (hos de flesta försärkingsbolag) ett lägre pris för bilförsäkringen.
  • Oftast lönar det sig att betala hela försäkringspremien vid ett tillfälle. Vanligtvis innebär det en extra kostnad att dela upp betalningen.

Hoppas att dessa tips har varit till hjälp!

This entry was posted in Blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.