BMW bilförsäkring

Att hitta en prisvärd bilförsäkring till din BMW kan vara lättare sagt än gjort. Men för att underlätta processen rekommenderar vi dig att ta hjälp av en försäkringsförmedlare, t.ex. Insplanet. De jämför bilförsäkringar från nästan nästan samtliga försäkringsbolag. På så sätt får du en bra överblick och kan enkelt hitta bilförsäkringen som är mest prisvärd.

Vad just din bilförsäkring kommer att kosta är mer eller mindre omöjlighet att säga. Det är nämligen flera faktorer som spelar in, däribland ålder, postadress och bilmärke/modell. Prisskillanderna kan också variera beroende på vilket försäkringsbolag du väljer.

För att underlätta ditt arbete med att välja bilförsäkring har vi valt att jämföra ett antal försäkringsbolag och bilmodeller. Tidigare har vi jämfört bilförsäkringar till Volvo V70. I dag har turen kommit till BMW. Vi har undersökt vad en halvförsäkring kostar för tre olika BMW-modeller hos Netviq och Gjensidige.

BMW 335d Touring (-08)
Man 30 år, hyresrätt, storstad
Netviq: 593 kr/mån
Gjensidige: 1540 kr/mån

BMW 335i M-Sport (-07)
Man 53 år, villa, mindre stad
Netviq: 162 kr/mån
Gjensidige: 336 kr/mån

BMW 320 Cab (-08)
Man 37 år, villa, storstad
Netivq: 580 kr/mån
Gjensidige: 715 kr/mån

Enligt vår undersökning kommer du billigast undan vid tecknande av Netviqs bilförsäkringar. Det ska dock, som sagt, tilläggas att just din bilförsäkring kan bli billigare hos en annan aktör.

Om du letar efter billiga vinterdäck till din BMW kan vi rekommendera Dackia.se. De har ett stort utbud av vinterdäck för alla märken och modeller.